Scroll to top

Výhody vŕtanej studne

Business, Nezaradené | Meno Priezvisko - 8. júna 2020

To, že vŕtaná studňa má kvalitnejšiu vodu sme si už písali. Je to azda najväčšia výhoda oproti
kopanej studni či pitnej vody z vodovodu.

Pokiaľ ešte nie ste 100% rozhodnutý pre vŕtanú studňu, v nasledujúcich riadkoch si povieme jej ďalšie výhody.

• Neplatíte za vodu – mať vlastnú studňu na pozemku znamená mať vlastný zdroj pitnej vody, ktorý môžete využívať bez obmedzení – či už v domácnosti, na polievanie záhrady alebo na napustenie bazéna. Tento benefit máte aj pri vode z vodovodu, ale s jediným rozdielom – za vlastnú vodu z vŕtanej studne neplatíte. Jednoducho máte vlastnú vodu bez obmedzení a zadarmo.

Rýchla realizácia – doba vŕtania studne je podstatne kratšia ako doba kopania. Už v priebehu jedného dňa môžete mať na Vašej záhrade vyvŕtanú a sfunkčnenú studňu.

• Cena studne – mnohí z vás si určite hovoria, že vŕtaná studňa bude určite drahšia ako klasická kopaná studňa – no nie je to celkom pravda. V dôsledku samotnej technológie vŕtania vyjde vŕtaná studňa podstatne lacnejšie ako kopaná. Jednoducho doba sa posúva vpred a s ňou aj technológie, ktoré sú efektívnejšie a rýchlejšie a to platí aj pri studniach.

• Zásah do terénu – ak máte obavu zo samotnej realizácie a jej výsledku – pri vŕtaných studniach sú naozaj zbytočné. Vrt má priemer cca 210 mm a prívod do domu sa zvykne robiť veľmi jemne – len ako úzka ryha. To znamená, že pri vŕtaných studniach Vám na pozemku urobíme minimálne zásahy.

• Studňa bez starostí – šetríme Vás čas, peniaze aj starosti s realizáciou. Pokiaľ ste sa rozhodli pre vŕtanú studňu – všetko vybavíme za vás. Prieskum, dokumentáciu a bezproblémovú realizáciu a samotnú kolaudáciu. Sme si istí, že vŕtaná studňa je investícia, ktorá sa Vám niekoľkokrát vráti.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. 

Váš Studniar

Author avatar

Meno Priezvisko

https://new.eshopion.sk
Podeľte sa o trochu životopisných informácií a vypíšte váš profil. Toto môže byť na stránke zverejnené. Podeľte sa o trochu životopisných informácií a vypíšte váš profil. Toto môže byť na stránke zverejnené. Podeľte sa o trochu životopisných informácií a vypíšte váš profil. Toto môže byť na stránke zverejnené.

Súvisiace články